2013. augusztus 29., csütörtök

Osho Zen Tarot 79 kártya és egy kézikönyv Ritkaság - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

BUDAPESTRŐL AZONNAL
Kifogástalan állapot!  A transzcendens zen játék. Ez a tarot az itt és most megértésére törekszik. Zen bölcsességre alapozza rendszerét, mely szerint a külvilág eseményei bensőnk tükrei. A kísérő könyv a zen egyszerű, nyílt nyelvezetével segít a 79 kártyalap gyönyörű, kortárs képeinek megértésében.  
Osho zen tarot
Hetvenkilenc kártya és egy kézikönyv
Szerző: Osho
Kiadó: Amrita Kiadó
Teljes ár: 6900 Ft
ISBN: 9639234028
Oldalszám: 175
Nyelv: magyar
Fedél: puha
Színek: színes illusztrációk
Termékeim közt találsz Nike edzőcipőt, Bershcka csizmát, magas talpú színarany szandált, olvasnivaló klasz könyveket, jóskártyát és ékszereket is. Minden holmim kifogástalan állapotú!
Személyes átvétel lehetséges AKÁR A LEÜTÉS NAPJÁN Budapesten, a XIII. kerületben az Árpád hid pesti lábához közel, vagy munkaidőben a II. kerületben a Margit híd budai lábához közel (pontos cimet ide nem irhatok).
A pénz számlámra érkezése napján feladom az árut, ami az esetek 99%-ban másnapra oda is ér, nem is érdemes elsőbbségit kérni.
A postai dijakból engedni nem tudok. Kérlek, ha ezzel nem értesz egyet, ne üsd le a terméket!
Nézz szét a termékeim között, több termék vásárlásakor J E L E N T Ő S egyéni kedvezményt biztosítok
Ha szeretnél értesitőt kapni az újonnan feltett termékeimről, iratkozz fel a termékfigyelőre a nevem mellett található i+ -betűre kattintva!
Nyugodt szívvel vásárolhatsz nálam, csak olvasd el az értékeléseket, minden vevőm nagyon elégedett, általában sokkal jobbat kapnak mint amire számítanak


Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2013-09-16 15:22
. Osho Zen Tarot 79 kártya és egy kézikönyv Ritkaság - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése