2013. április 22., hétfő

Early Days narancssárga hawaii mintás ing 80 - Jelenlegi ára: 800 Ft

Klassz nyári ing, valami nagyon finom anyaga van, igazi kánikula felső, és még mutatós is. Egyedi hawaii mintával. Imádtam a fiamon. Early Days 12-18 hós van beleírva, de csak 80-as. Adok hozzá ajándékba egy klassz kis Ladybird szafaris baseball sapit, ami teljesen új, sosem hordtuk, 47 cm-es buksira való, de hátul gumis, színben passzol az inghez.
Termékeim fixárasak, azonnal vihetők, nem kell rá várnod, és nem érhet csalódás, hogy valaki más happolja el előled a kiszemelt darabokat az utolsó pillanatban.
A ruhákat kímélő mosószerrel mosom, és sensitive öblítővel öblítem, nem dohányzunk, és nincsenek állataink. A ruhák állapota általában tökéletes, az esetleges hibákat mindig jelzem. Termékeim mosva és boholytalanítva vannak, vasalni sajnos már nem érek rá, két picurkám van, kérlek ezt nézd el nekem, hogy a holmik gyűröttek.
Van még sok szép ruhám, nézd meg az egyéb aukcióimat is, hogy áron alul juthass nagyszerű ruhadarabokhoz, kevesebb postaköltséggel! Minimum 5 aukció leütése esetén a postaköltséget már én állom!
Postázás hetente kétszer: hétfői és szerdai napokon lehetséges a számomra!


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2013-05-10 15:09
. Early Days narancssárga hawaii mintás ing 80 - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése